Mësimi 03 – Brandenburgu: Ujë, rërë dhe patate | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 03 – Brandenburgu: Ujë, rërë dhe patate

Një vend prezantohet...

Gramatikë: Ky mësim nuk përmban njohuri të reja gramatikore

Audio dhe video për temën

Shkarkoni