Mësimi 03 – Ai ndodhet mjaft afër qendrës | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 03 – Ai ndodhet mjaft afër qendrës

Përsëri kokëçarje me vizitorët...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e zgjedhimit të foljeve

Audio dhe video për temën

Shkarkoni