Mësimi 02 – Emri im është Eksa | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 02 – Emri im është Eksa

E keni humbur pjesën I dhe II? Personazhet e deritanishme...

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e formave të kohës së tashme

Audio dhe video për temën

Shkarkoni