Mësimi 02 – Ej, taksi! | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 02 – Ej, taksi!

Ahen. Një burrë i moshuar thërret një taksi. Destinacioni: Hotel Evropa ...

Kapitull i gramatikës: Etiketa në përshëndetje

Audio dhe video për temën

Shkarkoni