Mësimi 02 – Ç′mund të bëj për ju? | Deutsch - warum nicht? Teil 2 | DW | 14.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 2

Mësimi 02 – Ç'mund të bëj për ju?

Zotërinj të huaj dhe zonja të moshuara - Andrea gjatë punës në sportel...

Kapitull i gramatikës: Folja gjysmëndihmëse können

Audio dhe video për temën

Shkarkoni