Mësimi 02 – Çfarë do të dëshironit të bënit? | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 02 – Çfarë do të dëshironit të bënit?

Synime të reja – Të gjithë duan të largohen nga Aheni...

Gramatikë: Pjesë të varura fjalie që nisin me fjalë pyetëse

Audio dhe video për temën

Shkarkoni