Mësimi 01 – Muzika është e shkëlqyer | Deutsch - warum nicht? Teil 3 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 3

Mësimi 01 – Muzika është e shkëlqyer

Një këngëtare e famshme - dhe një këngë e famshme

Kapitull i gramatikës: Përsëritje e teknikave të dëgjimit

Audio dhe video për temën

Shkarkoni