Mësimi 01 – Kjo është një këngë | Deutsch - warum nicht? Teil 1 | DW | 13.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 1

Mësimi 01 – Kjo është një këngë

Hapet perdja: Leksion hyrës ...

Kapituj gramatike: Zgjedhimi i foljes sein (I)

Audio dhe video për temën

Shkarkoni