Mësimi 01 – Kjo është një ide e shkëlqyer! | Deutsch - warum nicht? Teil 4 | DW | 10.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch - warum nicht? Teil 4

Mësimi 01 – Kjo është një ide e shkëlqyer!

Në prapaskenë – Andrea në studion e regjistrimit

Gramatikë: Përsëritje e rendit të fjalëve në fjali

Audio dhe video për temën

Shkarkoni