Londër: Pandemia dhe rritja e çmimeve i shtyn shumë njerë të braktisen kafshët shtëpiake | Evropa | DW | 04.11.2022
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Evropa

Londër: Pandemia dhe rritja e çmimeve i shtyn shumë njerë të braktisen kafshët shtëpiake

Gjithnjë e më shumë njerëz në Britaninë e Madhe nuk arrijnë t'i përballojnë më kostot për mbajtjen e kafshëve shtëpiake. Pasoja është që shumë kafshë shtëpiake po braktisen ose po dorëzohen nëpër strehimore kafshësh. Nga ana tjetër strehimoret e kujdestarisë për kafshët po përballen me tejkalimin e kapaciteteve.