Liqeni i Ujmanit | FOKUS | DW | 14.09.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Liqeni i Ujmanit

Për zgjidhjet e mundëshme të çështjejes së Ujmanit, Deutsche Welle bisedoi me ekspertin për ekonominë e ujit dhe ruajtjen e mjedisit Ljubisha Miaçiq.

Shiko videon 02:19