Ligji i sheriatit dhe gruaja - Fshati grek Komotini praktikon sheriatin, por shteti i hap udhë tani edhe një zgjedhjeje tjetër | FOKUS | DW | 09.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Ligji i sheriatit dhe gruaja - Fshati grek Komotini praktikon sheriatin, por shteti i hap udhë tani edhe një zgjedhjeje tjetër

Shiko videon 04:51
Now live
04:51 minuta