“Ligji i ri i migracionit është një hapje e madhe e Gjermanisë” | FOKUS | DW | 14.02.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

“Ligji i ri i migracionit është një hapje e madhe e Gjermanisë”

Këshilltari i emigrancionit nga organizata "Plan B" në Esen, Blerian Kushta - shpjegon ndryshimet që do të sjell ligji i ri i migracionit dhe procedurën për aplikim nga 1 marsi i këtij viti për viza pune. Çfarë do sjellë ligji i ri i migracionit që do të hyjë në fuqi nga 1 mars i këtij viti në Gjermani? #letsfaceit

Shiko videon 01:49