Lidhja e drejtpërdrejtë DW-RTK | Ballina | DW | 30.10.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Lidhja e drejtpërdrejtë DW-RTK

Shqiptarët para dëbimeve nga Gjermania dhe reagimet gjermane ndaj dhunës së fundit në Ballkan.

Shiko videon 06:47