Leksioni 51 – Një dëshmi për Janin | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 51 – Një dëshmi për Janin

Tani kemi sërish një skenë ndarjeje: praktika e Janit po i afrohet për fat të keq fundit dhe Filipi dhe Paula po mendojnë si të formulojnë një dëshmi për të. Jani tregohet shumë bujar sot.

Dita e fundit e Janit si praktikant në Radio D duhet të festohet. Me këtë rast ai i surprizon kolegët e tij, duke i qerasur me pije dhe patatina. Paula dhe Filipi po përpiqen megjithatë ende të formulojnë një dëshmi për Filipin. Për këtë ata duan të gjejnë formulimet e duhura. Sepse po të marrë një dëshmi të mirë, Jani mund të ndjekë ndoshta një shkollë gazetarie.

Me lidhëzat "falls" dhe "wenn" merret edhe profesori, i cili u shpjegon dëgjuesve fjalinë kushtore.

Shkarkoni