Leksioni 49 – Berlin Mitte | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 49 – Berlin Mitte

Ekskursioni nëpër Berlin përfundon për Paulan, Filipin, Janin dhe Jozefinën me një drekë shlodhëse dhe informative në oborrin e shtëpisë së artistëve, Tacheles. Atje Jozefina njeh një person interesant.

Të ecurit të hap oreksin dhe anëtarët e redaksisë të Radio D kanë dëshirë të hanë. Vetëm pas një diskutimi ata arrijnë të bien dakord ku të shkojnë. Në Tacheles, Jozefina njeh një artist, i cili bën skulptura nga plehrat dhe mëson më shumë për historikun e Tacheles.

Ndërsa dëgjuesit mësojnë nga profesori i gatshëm për ndihmë më shumë për fjalinë lidhore (pjesën e varur të fjalisë lidhore) dhe pozicionin e saj në fjali.

Shkarkoni