Leksioni 43 – Numri special i gazetës | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 43 – Numri special i gazetës

Enigma për rrezet e mistershme lazer thuajse është zgjidhur plotësisht. Por Paula dhe Filipi kanë pak shkak për t'u gëzuar. E gjithë historia tashmë është publikuar në gazetë. Ku i ka marrë konkurenca informacionet?

Lajme të këqia për Paulan dhe Filipin: në gazetë ka një informacion të hollësishëm për origjinën e rrezeve lazer. Pyetja e vetme që mbetet, është se pse nuk vëzhgohej si duhet hyrja për në laboratorin e uzinës optike. Dy gazetarët nisen për atje. Atje ata shpresojnë të ketë ndonjë konferencë shtypi dhe ndonjë prononcim të zëdhënësit të shtypit.

Kush foli këtu xhanëm? Këtë pyetje shtron përballë gjithë këtij hutimi profesori, i cili sqaron më tej me ligjëratën e drejtë dhe të zhdrejtë.

Shkarkoni