Leksioni 42 – Një detyrë për Eulalian | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 42 – Një detyrë për Eulalian

Paula dhe Filipi i janë afruar një hap zgjidhjes së enigmës. Ata e dinë tani se nga vijnë rrezet lazer. Por Eulalia nuk është kthyer nga udhëtimi i saj i njohjes së terrenit. Çfarë kuptimi ka kjo?

Pasi i kanë lokalizuar rrezet lazer, Paula dhe Filipo informojnë fabrikën optike, në mënyrë që rasti të sqarohet përfundimisht. Por para së gjithash ata janë të shqetësuar për Eulalian e zhdukur. Dy gazetarët kanë dëgjuar një britmë të dyshimtë. Ai i ka ndodhur gjë Eulalias?

Pas këtij tensioni të lartë dëgjuesit mund të marrin pak frymë me pjesën e gramatikës. Profesori trajton përemrin pronor të vetës së tretë njëjës "sein" dhe "ihr".

Shkarkoni