Leksioni 41 – Ndihmë nga ajri | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 41 – Ndihmë nga ajri

Dy redaktorëve të Radio D nuk po u ecin më investigimet e tyre. Pikërisht në këtë moment shfaqet papritur në Jena Eulalia. Ajo ndoshta mund t'u kursejë ca punë Paulas dhe Filipit.

Paula dhe Filipi nuk mund të hyjnë në fabrikën optike dhe ndërtesa është shumë e lartë. Prandaj Eulalia vjen në momentin e duhur: nga ajri ajo duhet të vëzhgojë se ku ndodhen laboratorët e fabrikës. Dhe kukvajka e zgjuar bën me të vërtetë një zbulim interesant. Por atëherë ndodh diçka e papritur.

Profesori është shumë konfuz nga gjithë këto ngjarje dhe prandaj ndalet në këtë mësim në foljen vetvetore "konzentrieren". Një rast i mirë për të trajtuar në këtë kuadër më gjerësisht edhe përemrin vetvetor.

Shkarkoni