Leksioni 39 – Terror me lazer në Jena | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 39 – Terror me lazer në Jena

Kur mbërrijnë në Jena, Paula dhe Filipi duan natyrisht të sqarojnë burimin e sulmeve misterioze me lazer, që e mbajnë në ankth qytetin. Shpejt pas kësaj ndodh një incident tjetër. Çfarë po ndodh?

Rrugës për në hotel, dy reporterët e Radio D shfytëzojnë rastin për ta pyetur shoferin e taksisë për ngjarjet e çúditshme në qytet. Ata ndeshen me paralajmërimin e parë: dikush vjen vërdallë dhe shkatërron me rreze lazer pasqyrat e automjeteve. A kanë lidhje këto atentate me kongresin e lazerit, i cili zhvillohet në të njëjtën kohë në Jena?

Situata e gramatikës është me më pak zarar. Profesori shpjegon parafjalët "mit", "zu" dhe "in", të cilat kërkojnë rasën dhanore.

Shkarkoni