Leksioni 35 – Bethoveni luan Bethovenin | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 35 – Bethoveni luan Bethovenin

Dy redaktorët e Radio D vrasin ende mendjen, se a kanë të drejtë studentët e muzikës me supozimet e tyre. Por Eulalia sërish është një hap përpara tyre. Edhe ajo ka bërë një vëzhgim natën.

Eulalia shfaqet papritur në Bon dhe ndihmon sërish Paulan dhe Filipin. Ajo e ka parë tashmë pianistin e panjohur dhe e di se prej ku vjen muzika. Reporterët e Radio D ndjekin të dhënën e Eulalias, për të bërë një intervistë me Bethovenin "e ri". Po a do të arrijnë ata ta gjejnë muzikantin?

Paula dhe Filipi vërtet që nuk kanë arritur ende të gjejnë shkakun e koncerteve misterioze me piano, por profesori ynë megjithatë mund të na shpjegojë që tani si mund të argumentosh diçka dhe ndalet në fjalitë e varura shkakore.

Shkarkoni