Leksioni 34 – Shpirtrat në Shtëpinë e Beethovenit | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 34 – Shpirtrat në Shtëpinë e Beethovenit

Filipi dhe Paula duan të zbulojnë se kush luan kaq bukur piano natën në Shtëpinë e Bethovenit. Në një kafene buzë rrugës ata mësojnë gjëra interesante. A kanë rënë ata në gjurmë, apo bëhet fjalë vetëm për thashetheme?

Pas një nate të shkurtër, Paula dhe Filipi ndodhen në një kafene buzë rrugës, kur dëgjojnë në tryezën pranë një bisedë interesante. Tri studentë të muzikës duket se kanë dyshojnë për dikë që mund të jetë pianisti i natës. Paula dhe Filipi mësojnë për një student veçanërisht të talentuar dhe pak misterioz, të cilin të gjithë e quajnë "Bethoven".

Në një kohë që Filipi dhe Paula pyesin veten se kush mund të jetë pianisti pasionant në Shtëpinë e Bethovenit, profesori ynë u kushtohet me pasion fjalive pyetëse pa fjalë pyetëse.

Shkarkoni