Leksioni 33 – Një koleg i ri | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 33 – Një koleg i ri

Jani nis ditën e parë të punës si praktikant në Radio D. Por Paula dhe Filipi thuajse nuk kanë kohë që të kujdesen për të, sepse Kompu ka një detyrë të re për të dy reporterët. Reporterët duhet të nisen shpejt në Bonn

Jani sapo i ka njohur të gjithë anëtarët e redaksisë, kur vjen porosia e parë për të investiguar. Paula dhe Filipi duhet të nisen nga sytë këmbët për në Bon. Në shtëpinë ku ka lindur kompozitori Bethoven, natën ndodhin gjëra të çuditshme. Kur arrijnë atje, të dy nisin menjëherë me seriozitet punën.

Më pak misterioze se ngjarjet në shtëpinë e Beethovenit është rendi i fjalëve në fjalitë pyetëse të zhdrejta, të cilat i analizon sot më me vëmendje profesori.

Shkarkoni