Leksioni 31 – Të gjithë në vende, gati për garë, nisu! | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 31 – Të gjithë në vende, gati për garë, nisu!

Në Grynhajde ndodhin gjëra të çuditshme. Si mund të ndodhë që Trabanti ta arrijë finishin para Porshes? Te Jani Paula ka një shoqërues të mprehtë, i cili e di se ku është zgjidhja e misterit.

Në sajë të Jan Bekerit, Paula bën një zbulim shumë interesant rrugës për në Mëlenze. Ka diçka që nuk është në rregull me këtë garë. Paula bie në gjurmë të trukut të drejtuesit të Trabantit. Po Filipi, çfarë di? Me sa duket drejtuesi i Trabantit, Gynteri, ka arritur t'ia hedhë.

Vetëm profesori nuk gabohet kurrë. Në programin e tij këtë herë janë forma të tjera të së pakryerës si dhe foljet e parregullta "haben" dhe "sein".

Shkarkoni