Leksioni 29 – Në barin e Grynhajdes | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 29 – Në barin e Grynhajdes

Në Grynhajde Paula dhe Filipi fillimisht pyesin rreth e rrotull. Banorët e fshatit janë të gjithë të bindur se Trabanti do ta fitojë garën kundër Porshes. Por Filipi mendon ndryshe.

Për të mësuar se si është puna me garën në Grynhajde, Paula dhe Filipi shkojnë në barin e fshatit. Atje ata shpresojnë të mësojnë disa informacione të dobishme nga tryeza e klientëve të përhershëm. Por ata dëgjojnë gjithmonë të njëjtat histori. Pas disa krikllave birrë, Filipi i futet një basti të rrezikshëm me banorët e fshatit.

Profesori është i përqëndruar edhe më tej te shkallët e krahasimit të mbiemrave, veçanërisht me umlaute te disa mbiemra dhe me format e ndryshme të sipërores.

Shkarkoni