Leksioni 27 – Në redaksi | Radio D Teil 2 | DW | 21.08.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 2

Leksioni 27 – Në redaksi

Të gjithë dëgjuesit, që e fillojnë këtë kurst me Pjesën e Dytë të Radio D kanë rastin që në mësimin e parë të njohin edhe njëherë anëtarët e redaksisë dhe kaosin fare të zakonshëm në zyrë.

Në redaksinë e Radio D ka gjallëri: redaktorët, Filip dhe Paula, punëtorja e pastrimit, Jozefine, kukuvajka Eulalia dhe kompjuteri Kompu marrin një email nga ish-kolegu i tyre, Ayhan. Që kur është Ayhani larguar nga Berlini, për t'u kujdesur për të atin, Paula është bërë melankolike. Filipi nga ana tjetër duket se është në humor shumë të mirë.

Dhe profesori, i cili pret gjithmonë me interes pyetjet e dëgjuesve, jep edhe për të ardhurit rishtas në Pjesën 2 këshilla të rëndësishme për të kuptuarit në dëgjim.

Shkarkoni