Leksioni 17 – Rrathët në arën e drithit | Radio D Teil 1 | DW | 09.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 1

Leksioni 17 – Rrathët në arën e drithit

Kur në një arë drithërash shfaqen rrathë misteriozë, Paula dhe Filipi nisin investigimin. A është ulur këtu ndonjë UFO apo mos ndonjëri ka ngritur ndonjë kurth?

Kur kthehet në zyrën e redaksisë Ayhani, Paula dhe Filipi janë nisur për të bërë një reportazh. Në një fushë drithërash janë zbuluar rrathë enigmatikë, dhe askush nuk është në gjendje të shpjegojë si janë krijuar ata. Dy redaktorët nuk janë të vetmit që i tërheq kjo ndodhi e pazakontë; interesante ajo është edhe për shumë turistë, të cilët janë bërë kureshtarë. Ndërsa banorët e fshatit gjejnë shpejt mënyra për të përfituar nga kjo ngjarje misterioze.

Në turmë ndeshen njerëz me interesa të ndryshme. Turistët duan të shuajnë kureshtjen, redaktorët të hedhin dritë mbi misterin dhe fshatarët ndoshta të fitojnë para. Kushtojuni në këtë ndodhi vëmendje foljes gjysmëndihmëse (modale) "wollen".

Shkarkoni