Leksioni 08 – Të panjohurit i bie maska | Radio D Teil 1 | DW | 09.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 1

Leksioni 08 – Të panjohurit i bie maska

Paula dhe Filipi pyesin në Kështjellë të ashtuquajturin Mbret Ludvig. Por pastaj Paula zbulon rastësisht diçka interesante. Asaj i kujtohet papritur se kush është i huaji misterioz.

Të dy redaktorët flasin me mbretin gjoja të ringjallur Ludvig duke bërë me të një intervistë të drejtpërdrejtë. Megjithatë, identiteti i vërtetë i të panjohurit misterioz mbetet i pasqaruar. Kur kthehet në zyrë, Paula sheh një reklamë televizive, që e bën t'i bierë monedha: zëri që dëgjon në reklamë asaj i duket i njohur.

Preferencat nuk mund t'i shprehësh pa thënë se kë ose çfarë dëshiron. Folja "lieben" kërkon kundrinorin e drejtë. Në këtë ndodhi do të njiheni me rasën kallëzore.

Shkarkoni