Leksioni 06 – si vdiq Mbreti Ludvig? | Radio D Teil 1 | DW | 09.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 1

Leksioni 06 – si vdiq Mbreti Ludvig?

Në Kështjellën Nojshvanshtain (Neuschwanstein) Paula dhe Filipi takojnë një të panjohur misterioz, i cili mban pallton e Mbretit Ludvig. Të dy mbledhin materiale për rrethanat e vdekjes enigmatike të Ludvigut.

Audio dhe video për temën

Shkarkoni