Leksioni 04 – Në pritje të kolegut të ri | Radio D Teil 1 | DW | 09.04.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Radio D Teil 1

Leksioni 04 – Në pritje të kolegut të ri

Filipi po vonohet të mbërrijë në zyrën e redaksisë. Paula dhe Ayhani, kolegët e tij të ardhshëm pëpiqen të shtyjnë kohën. Por Filipi as që duket, madje as me telefon nuk komunikojnë dot me të.

Filipi vonohet shumë për shkak të motit të keq. Ai përpiqet të lajmërojë për këtë me telefon Paulën. Por nuk e gjen. Paula dhe kolegu i saj Ayhan largohen më në fund nga zyra. Kur e ëma e Filipit telefon më pas në redaksi, konfuzioni është i plotë.

Filipi përpiqet të kërkojë falje për vonesën. Dëgjuesit mësojnë forma të ndryshme të kërkimit falje.

Shkarkoni