Landet gjermane - Fakte dhe të dhëna | Fakte mbi Gjermaninë | DW | 31.07.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Reklamë

Fakte mbi Gjermaninë

Landet gjermane - Fakte dhe të dhëna

357 030 kilometra katrorë të Gjermanisë kanë krijuar 16 lande (rajone). Secila nga ato ka një parlament të vetin dhe një qeveri të landit. Deutsche Welle prezanton këtu landet gjermane, duke filluar nga Sachsen-Anhalti..

Kështjella Shverinit ku është vendosur parlamenti i landit (Meklenburg-Vorpomern)

Kështjella Shverinit ku është vendosur parlamenti i landit (Meklenburg-Vorpomern)

Landet gjermane

DW.COM