Laguna e Karavastasë | Ballina | DW | 27.06.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Laguna e Karavastasë

Si të mbrohet mjedisi dhe biodiversiteti në Shqipëri? Një projekt i Qendrës Goethe në Tiranë ndihmon të rinjtë të përgatiten si reporterë turistikë për të ndërgjegjësuar më shumë publikun për mjedisin. Karavastaja është stacioni i parë.

Shiko videon 03:10