Lagjja Latine e Parisit rrezikon të vdesë | FOKUS | DW | 24.06.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Lagjja Latine e Parisit rrezikon të vdesë

Për shkak të Coronës, kafenetë mbetën bosh, jeta përreth Universitetit me famë të Sorbonës heshti. Por edhe Amazon dhe qiratë e shtrenjta për dyqanet po i rrezikojnë libraritë e shquara në Lagjen e famshme Latine të Parisit.

Shiko videon 03:38