Ky aplikacion nuk shërbehet më - Gjej aplikacione të reja të Deutsche Welle-s në iTunes | App | DW | 01.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

App

Ky aplikacion nuk shërbehet më - Gjej aplikacione të reja të Deutsche Welle-s në iTunes

I nderuar përdorues, ky aplikacion nuk shërbehet më. Shkarko aplikacionin e ri të Deutsche Welle-s në iTunes. Aplikacionin e gjen, po të kërkosh "DW" në aplikacionet e iTunes.

Informohu për temat më të rëndësishme dhe lajmet në botë direkt në Smartphone apo Tablet. Aplikacioni falas i DW-s ju mban të lidhur me aktualitetin - me titujt kryesorë të ngjarjeve, reportazhe të detajuara nga politika, ekonomia dhe shkenca, arti, kultura dhe sporti.

Me aplikacionin e DW-sju e keni botën në dorë - për ta kuptuar dhe bashkëvepruar - çdo ditë nga e para. Shpejt, drejtpërdrejt dhe thjesht.