Kurse të gjermanishtes me burime të RSS | Podcasting & Feeds | DW | 16.10.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting & Feeds

Kurse të gjermanishtes me burime të RSS

Këtu gjeni të mbledhura në një faqe të gjitha burimet për RSS të Redaksisë Kurset e Gjermanishtes.

RSS Logo

RSS do të thotë përhapje e lehtë e përmbajtjeve tematike

Përdoreni ofertën e kurseve të gjermanishtes të Deutsche Welle-s, duke e kompozuar vetë me anë të burimeve të RSS planin individual të mësimit. Në këtë mënyrë, mund të mësoni gjermanisht ku dhe kur të doni ose të përmirësoni njohuritë tuaja të gjermanishtes.

Kopjojini ju lutem burimet e mëposhtme për RSS në lexuesin tuaj të RSS ose në shfletuesin tuaj të internetit.

DW.COM

WWW Linke