Krimet e të huajve dhe vendorëve në Gjermani - konflikt kulturash? | FOKUS | DW | 02.08.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Krimet e të huajve dhe vendorëve në Gjermani - konflikt kulturash?

Shiko videon 09:23