Kravata 3D - Made in Albania | Ballkani | DW | 08.06.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Kravata 3D - Made in Albania

Prej afro një viti moda shqiptare shënon një arritje. Në Tiranë dizenjohen dhe prodhohen kravata 3D. Çdo kravatë 3D ka detaje të personalizuara.

Shiko videon 04:14
Now live
04:14 minuta