Kozmopolitja nga Ballkani | Të gjitha përmbajtjet | DW | 04.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Kozmopolitja nga Ballkani

E lindur me emrin shqiptar Anjezë Gonxhe Bojaxhiu në Shkup, Maqedoni, Nënë Tereza iu përkushtua të varfërve. Në Maqedoni, në Shqipëri dhe në Kosovë shumë objekte, institucione dhe sheshe e rrugë mbajnë emrin e saj.