1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Kosovë - Serbi

Ballkani nuk është prioritet në politikën e jashtme amerikane. Prandaj është Europa që duhet të veprojë.

Kosova mbetet një çështje që e bën Europën të mos jetë krejtësisht e lirë dhe në paqe. Prandaj duhet të vazhdohet angazhimi për normalizimin e marrëdhënieve të Kosovës me fqinjët dhe për të siguruar. që marrëdhëniet e Kosovës me Serbinë t'u lejojnë të dy vendeve të ecin përpara.