Kape Verde: Shpëtimi i breshkave të ujit | Të gjitha përmbajtjet | DW | 18.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Kape Verde: Shpëtimi i breshkave të ujit

Turizmi dhe gjuetia po kërcënojnë jetën e shumë breshkave të vogla të ujit në Kape Verde. Në ishullin Sal vullnetarë të shumtë po përpiqen të shpëtojnë këto krijesa dhe t'u japin mundësinë të jetojnë sa më gjatë.