Kafeja - Energji për njeriun dhe plagë për mjedisin | Të gjitha përmbajtjet | DW | 26.06.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Kafeja - Energji për njeriun dhe plagë për mjedisin

Për gjermanët s'ka pije më të preferuar se kafeja - sade, pa apo me qumësht, pa apo me sheqer e rëndësishme është që të konsumohen sa më shumë filxhana në ditë. A është kjo e shëndetshme për njeriun dhe për mjedisin?