Kështu festohet Viti i Ri në botë | Të gjitha përmbajtjet | DW | 22.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Kështu festohet Viti i Ri në botë

Është e njëjta festë kudo: Ndarja nga njëri vit dhe pritja e vitit tjetër. Ndërrimin e viteve e feston e gjithë bota. Njerëzit dëshirojnë të kenë fat dhe mbarësi. Por ritualet janë të ndryshme.