1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Kërkim identiteti

Në zgjedhjet në landet e Saksonisë dhe Brandenburgut, një parti merr vota me qëndrime nacionaliste dhe raciste.

Sa të sigurta janë muret mbrojtës, sa e fortë është vetëdija, se në Gjermani kurrë më nuk duhet të marrë përgjegjësi qeverisëse një parti, pjesa më e madhe e anëtarëve të së cilës janë racistë?