Jeta e zymtë e banorëve pranë termocentralit të Tuzlës | FOKUS | DW | 14.01.2020
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Jeta e zymtë e banorëve pranë termocentralit të Tuzlës

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetsisë (OBSH), Bosnja dhe Hercegovina zë vendin e dytë në botë për numrin e vdekjeve të shkaktuara nga ndotja e ajrit. Ekipi i #DW_BalkanBooster Lamia Bravo dhe Mladen Gjorgjeviç biseduan me banorët e Bukinjës dhe Lukavcës për jetën pranë fabrikës (GIKIL) dhe termocentralit të Tuzlës.

Shiko videon 02:16