Jetë dhe punë mes dy vendesh | Ballina | DW | 20.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Jetë dhe punë mes dy vendesh

Alfons Ndreu jeton dhe punon mes Italisë dhe Shqipërisë ku ka një vajzë 3-vjeçare. Këtë vit ai ka vendosur të punojë edhe në dimër. Po sa e vështirë është jeta larg familjes?

Shiko videon 04:35