Java në fokus | Podcasting | DW | 09.12.2008
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Podcasting

Java në fokus

Rubrika "Java në fokus" është rubrikë e përjavshme që u rikthehet edhe një herë ngjarjeve më të rëndësishme të javës. Rifokusimi ndihmon për rivlerësimin më të drejtë të ngjarjeve nga rajoni, Evropa dhe bota.

Podcast Artikel - Wochenrückblick

Podcast: Java në Fokus

WWW Linke