Irena dhe Erna nga Shkupi për #DW_BalkanBooster | FOKUS | DW | 08.11.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

FOKUS

Irena dhe Erna nga Shkupi për #DW_BalkanBooster

Udhëtimi rreth Vardarit mbaron sot për dyshen Maqedoni e Veriut - Kosovë në #DW_BalkanBooster. Irena dhe Erna ndahen në Shkup për t‘u takuar pas një muaji në Prishtinë. Deri atëherë ndiqni dyshet e tjera gjatë udhëtimeve të tyre në Ballkan.

Shiko videon 01:57