Intervistë me prefektin e Gjirokastrës, Spiro Ksera | Ballkani | DW | 16.05.2007
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballkani

Intervistë me prefektin e Gjirokastrës, Spiro Ksera

Në intervistën e zhvilluar nga Auron Dodi, prefekti Spiro Ksera flet mbi problemet e pakicave dhe bashkëpunimin politik

Auron Dodi flet me prefektin e Gjirokastrës, Spiro Ksera

Auron Dodi flet me prefektin e Gjirokastrës, Spiro Ksera

Reklamë