Intervistë me Blendi Klosin, ministër i Turizmit, rreth prezantimit të Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin | Ballina | DW | 09.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Ballina

Intervistë me Blendi Klosin, ministër i Turizmit, rreth prezantimit të Shqipërisë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin

"Albania, go your own way" është slogani i stendës shqiptare në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Berlin.  28 operatorë prezantojnë ofertat e tyre në panairin më të madh të turizmit në botë.  Blendi Klosi, ministër i Turizmit dhe Mjedisit, pranon se turizmi shqiptar ka përpara shumë sfida dhe shpjegon prioritet e strategjisë së turizmit dhe planet e qeverisë për të përmirësuar cilësinë e tij.

Shiko videon 05:51
Now live
05:51 minuta