Intervistë me Ali Ahmetin për gjendjen në Maqedoni dhe reagimet ndaj enciklopedisë | Hapat | DW | 02.10.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages